Tarieven

 

Therapeutische behandeling voor voetreflex:

Intake inclusief massage   90 minuten 75 euro

Vervolgbehandeling           45 minuten 55 euro

Korte behandeling             30 minuten 40 euro

 

Therapeutische behandeling voor Tuina:

Intake inclusief massage  90 minuten 75 euro

Vervolgbehandeling         45 minuten 65 euro

Korte behandeling           30 minuten 45 euro

 

Ziektekostenverzekering, 

Ik ben aangesloten bij de FAGT. Hierdoor worden mijn Therapeutische behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (geheel of gedeeltelijk) vergoed als u een aanvullende verzekering heeft!! Deze behandelingen vallen onder alternatieve zorg.

 

De praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur.

Behandelingen vinden altijd plaats op afspraak.

De praktijk bevind zich op de begane grond.

De praktijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

 

 

 

U kunt zich, in geval van onverhoopte geschillen of klachten, richten tot de Geschillencommissie van Quasir. (https://quasir.nl)

 

FAKT lidnr: 14565

K.V.K nr:56909810

 

Bescherming persoonsgegevens

 

Met ingang van 25 mei 2018 is het verplicht om nog zorgvuldiger om te gaan met persoonsgegevens. In onderstaand document ligt vast wat Voetreflextherapeut Helen Rond met uw gegevens doet, om uw informatie zo goed mogelijk te beschermen en te borgen.

 

 

Wie ben ik 

Reflextherapeut Helen Rond

Staringhof 10 

3221VS

Hellevoetsluis 

0181-339829 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen 

Persoonsgegevens die ik verwerk zijn persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk.  

 

• Voor- en achternaam

*geslacht 

*Geboortedatum 

*verzekeringsnummer 

• adresgegevens 

*Telefoonnummer 

• E-mailadres 

*Gezondheid 

Cookies 

Onze website maakt gebruik van Google Analytics om een indruk te krijgen van de manier waarop bezoekers omgaan met de site. Met behulp van Google Analytics valt bijvoorbeeld te achterhalen met welke browsers bezoekers de site bekijken, wat de meest populaire pagina’s zijn, en via welke weg ze op de site terecht zijn gekomen. Lees hier meer over het privacy-beleid van Google Analytics. Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten: Google Analytics. Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens. 

Hoe lang we uw data bewaren 

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. De gegevens bewaren we tenminste 15 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden. 

Rechten 

U heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek indienen. Daarnaast heeft u het recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

WIJZIGINGEN 

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.