De behandelwijze

 

Bij de therapeutische massage is het doel van de behandeling voornamelijk gericht op: 

voetreflextherapiehet verhelpen van een specifieke gezondheidsklacht.

Op basis van de anamnese en de analysebehandeling, wordt er voor u een speciaal behandeltraject door mij samengesteld. Dit traject is volledig gericht op u als individu. Het kan dus voorkomen dat verschillende mensen met dezelfde gezondheidsklachten(symptomen) een ander behandeltraject krijgen voorgeschreven. Dit kan omdat niet ieders gesteldheid en gezondheidssituatie exact hetzelfde is.

 

Bij de ontspanningsmassage is het doel van de behandeling voornamelijk gericht op: diepe ontspanning. U kunt heerlijk ontspannen waardoor de opgebouwde stress uit uw lichaam en geest verdwijnt.

Gun  uzelf een voetreflexmassage en ondervind wat dit kan betekenen voor je lichaam. Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een voetreflexmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress.

  

 

 

Chinees kruidenbad

Voorafgaand aan de massage kunt u kiezen voor een Chinees kruidenvoetenbadje. De kruiden werken ontgiftend en stimuleren de bloedsomloop. De voetreflexbehandeling daarna is dan effectiever.

Hoeveel behandelingen?
Het aantal behandelingen dat nodig is om de klachten te verminderen of te doen verdwijnen is afhankelijk van hoe lang de klacht(en) al bestaat. Sommige klachten zijn na 1 à 2 behandelingen al duidelijk verminderd of verdwenen. Gemiddeld ga ik uit van 6 à 8 behandelingen.