Behandelingen

 


 

 

Onze Behandelingen

  

Bekijk hieronder meer informatie over elke behandeling en ontdek welke het beste bij jou past:

 

 

 

 

Rug, Schouder en Nek Massage

 

Een rug-, schouder- en nekmassage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verlichten van spanning, pijn en stress in het bovenste deel van het lichaam. Deze massage richt zich op de spieren en weefsels in de rug, schouders en nek, waar vaak veel spanning wordt vastgehouden. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen en effecten van een rug-, schouder- en nekmassage:
Stressvermindering: Een van de belangrijkste voordelen van deze massage is stressvermindering. De spanning die zich ophoopt in de spieren van de rug, schouders en nek als gevolg van stress kan worden verlicht door de massage, waardoor je je meer ontspannen en kalm voelt.
Pijnverlichting: Deze massage kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak in de rug, schouders en nek. Het is nuttig voor mensen met spierspanning, pijnlijke knopen (spierknopen) en andere pijnlijke aandoeningen in dit gebied.
Verbeterde Doorbloeding: Door de massage wordt de doorbloeding in het behandelde gebied verbeterd. Dit kan helpen om zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren te brengen en afvalstoffen af te voeren.
Ontspanning van Spieren: De massage technieken helpen bij het ontspannen van de gespannen spieren in de rug, schouders en nek. Dit kan de mobiliteit verbeteren en spierkrampen verminderen.
Verbeterde Houding: Herhaalde spanning in de bovenrug en schouders kan leiden tot een slechte houding. Een massage kan helpen om spieren te ontspannen en de houding te verbeteren.
Hoofdpijnverlichting: Mensen die regelmatig last hebben van spanningshoofdpijn kunnen baat hebben bij een rug-, schouder- en nekmassage, omdat deze massage kan helpen bij het verminderen van de spanning die hoofdpijn kan veroorzaken.
Algehele Ontspanning: Naast de gerichte voordelen voor het bovenste deel van het lichaam, draagt een rug-, schouder- en nekmassage bij aan de algehele ontspanning en het welzijn van het lichaam.

 

 

 

 

Tuina Massage

 

Tuina-massage is een traditionele Chinese massagetherapie die gericht is op het herstellen van de balans van qi (levensenergie) in het lichaam. Het is een holistische benadering van gezondheid en welzijn die zich richt op het bevorderen van de vrije stroom van energie door de meridianen (energiekanalen) van het lichaam. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van wat een Tuina-massage doet:
Energiebalans herstellen: Tuina-massage is gebaseerd op het concept van balans in het lichaam. Als de qi-stroom wordt geblokkeerd of verstoord, kan dit leiden tot ziekte en ongemak. De massage helpt om deze energiebalans te herstellen door blokkades op te heffen en de stroom van qi te bevorderen.
Pijnverlichting: Tuina-massage kan effectief zijn bij het verlichten van verschillende soorten pijn, zoals spierpijn, gewrichtspijn en hoofdpijn. De massage technieken richten zich op specifieke drukpunten en meridianen om pijn te verminderen.
Ontspanning: Naast het behandelen van specifieke gezondheidsproblemen, heeft Tuina-massage ook ontspannende eigenschappen. Het kan helpen om stress en spanning in het lichaam te verminderen, wat bijdraagt aan een gevoel van algeheel welzijn.
Verbeterde circulatie: De massagetechnieken van Tuina kunnen de doorbloeding verbeteren. Dit kan helpen om zuurstof en voedingsstoffen naar weefsels en organen te brengen en de verwijdering van afvalstoffen te bevorderen.
Bevordering van het immuunsysteem: Sommige beoefenaars van Tuina-massage geloven dat het kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem door het herstellen van de balans van qi in het lichaam.
Flexibiliteit en mobiliteit verbeteren: De massagetechnieken kunnen helpen bij het verminderen van stijfheid en het verbeteren van de flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten en spieren.
Specifieke behandelingen: Tuina-massage kan worden aangepast aan specifieke gezondheidsproblemen. Het kan worden gebruikt als een complementaire therapie voor verschillende aandoeningen, waaronder spijsverteringsproblemen, slaapstoornissen, stressgerelateerde aandoeningen en meer.

 

 

 

 

Bindweefselmassage Gelaat

 

Bindweefselmassage in het gelaat is een specifieke massagetechniek die zich richt op de diepere lagen van het bindweefsel onder de huid. Het is bedoeld om verschillende huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Hier zijn enkele van de mogelijke effecten en voordelen van bindweefselmassage in het gelaat:
Stimulatie van Collageenproductie: Bindweefselmassage kan de productie van collageen bevorderen, een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit kan helpen om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de huid er jeugdiger uit te laten zien.
Verbeterde Bloedcirculatie: Door de massage wordt de bloedcirculatie in het gezicht bevorderd. Dit kan leiden tot een gezondere teint en een betere zuurstof- en voedingsstoffenafgifte aan de huidcellen.
Ontspanning van de Spieren: Bindweefselmassage kan helpen bij het ontspannen van de spieren in het gezicht, wat kan helpen bij het verminderen van spanning en stress. Het kan ook de expressiespieren verzachten, waardoor rimpelvorming wordt verminderd.
Verbeterde Huidtextuur: De massage kan helpen bij het egaliseren van de huidtextuur en het verminderen van onregelmatigheden zoals littekens en putjes.
Afvoer van Toxines: Door de massage wordt de lymfestroom gestimuleerd, wat kan bijdragen aan de afvoer van gifstoffen uit de huid en het verminderen van vochtophoping.
Verjonging: Bindweefselmassage wordt soms gebruikt als onderdeel van anti-agingbehandelingen om de huid te verjongen en te revitaliseren.
Verbeterde Opname van Huidverzorgingsproducten: Door de huid voor te bereiden en te stimuleren met bindweefselmassage, kunnen huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen en effectiever zijn.

 

In kuurverband te boeken voor het beste resultaat

 

 

 

 

Tarieven en Afspraken

 

Klaar om je behandeling te boeken? Bekijk onze tarieven en reserveer jouw afspraak vandaag nog

 

 

 

 

 massage